« terug naar vorige pagina

Online dossier

MijnGezondheid.net is uw persoonlijke zorgdossier op internet en biedt u de mogelijkheid gezondheidszaken makkelijk, veilig en snel te regelen.

U kunt 24 uur per dag, veilig gebruik maken van MijnGezondheid.nen. U dient zich eerst aan te melden bij MijnGezondheid.net middels uw Digi-D en met uw mobiele nummer daarna zal uw arts toegang verlenen tot uw dossier.
Met uw eigen account logt u veilig in op het patiëntenomgeving en hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren.
Naast het portaal zijn ook andere vormen van zorg op afstand mogelijk. Hieronder een toelichting:

MijnGezondheid.net biedt de volgende mogelijkheden:

* Online een afspraak maken: log in op de patiëntenomgeving om de beschikbare dagen / tijden te zien en plan uw afspraak.

* Herhaalmedicatie bestellen: log in op de patiëntenomgeving en kies uit uw medicatielijst de medicatie die u wilt herhalen. Lukt dit niet? stuur een mail via e-consult of bestel via de herhaalreceptenlijn (24 uur per dag) van de praktijk.

* Online een vraag stellen aan uw huisarts of asistentes: log in op de patiëntenomgeving en typ uw bericht bij “stel een vraag”. U kunt bij het bericht ook een foto toevoegen, bijvoorbeeld om een plekje / wond te laten beoordelen. Wij vragen u vooral gebruik te maken van het portaal, omdat mailen met de praktijk minder veilig is en wij zo uw privacy niet kunnen waarborgen. Uw bericht wordt binnen 2 werkdagen beantwoord.

* Video-consult: in overleg met de huisarts kunt u beeldbellen. Informeer bij de assistente voor de mogelijkheden.

* Inzicht in onderzoeksuitslagen: u kunt de uitslagen van onderzoek van uw bloed, urine etc. bekijken in de patiëntomgeving. Heeft u vragen over uw uitslagen? Stuur ons dan gerust een bericht.

* Uw dossier inzien: log in op de patiëntenomgeving en bekijk aantekeningen / afspraken die de huisarts heeft genoteerd na uw laatste bezoek of telefonisch contact.

* Thuis meten: voor sommige metingen hoeft u niet perse naar de praktijk te komen. U kunt thuis uw gewicht meten, 24 uur lang uw bloeddruk monitoren of uw suiker meten (wij lenen u hiervoor een meter uit). Neem contact op met de praktijk om te overleggen of u gebruik kunt maken van deze mogelijkheden.

* Een medisch dagboek bijhouden